UPRT je komplet!

V pátek 7. 12. 2018 jsme si na Ježkově statku definitivně plácli! Ultra Paka Racing Team (UPRT) je na RAAM ready ve složení 1 + 8 UPRŤáků neboli 1 pilot a našlapaný osmiválec... Dobře naladěný mančaft, jehož základem je skvělá kamarádská parta, bude kočírovat velezkušený Jíra Hledík "Jíra" (na… chcete vědět víc?

Je tu "Ultra Paka Racing Team, z. s."

Po kruté byrokratické přestřelce připomínající dlouhou tenisovou výměnu, kde místo sítě stojí Česká pošta, je konečně hra u konce. Krajský soud nekompromisně zasmečoval a na mém dvorci přistálo usnesení o zapsání Ultra Paka Racing Teamu mezi takzvané "zapsané spolky". Ukončil tak mé trápení amatéra… chcete vědět víc?

"Kód: RAA" - OMG báseň!

Kód „RAA“
zkratuje se smyčka šedých kabelů
než vrána zakráká
obavy pod koberec zametu.

S čistou hlavou hledím vstříc
jak komanč nové pětiletce
kilometry pokosíme, je nás víc
obavy naženeme do železné klece.

Dlouhá hranice rakouská jest
všechno bolí a přece
nesejme nás vichřice pěst
ani žaludeční šťávy v řece.

Když v noci síly prchají,
jako hvězda hlava padá tiše
s přáním velkým potají
suneme to pomalu a výše.

Vrcholky alpský
ta pila zubatá
tančí se s nima hezky
už tlučem na vrata.

Za nimi je konečná
vycuclá těla, otupělé mozky
snaha byla horečná
do života vracejí se trosky.

Race Across Germany + Zugspitze (Project „Schnell-ZUG-Spitze“)

Ultra-Project „Schnell-ZUG-Spitze“ TOP Ultra-Project meiner 2021 Saison wird die Kombination RACE ACROSS GERMANY (1100 km / 7500 m) mit der Besteigung der Zugspitze (2962 m). Gestartet wird direkt am Wasser in Flensburg  – durch die norddeutschen Tiefebene – über Deutschlands Mittelgebirge – dem… chcete vědět víc?

Statement on transfer to "solo not classified category" after completion of North Cape – Tarifa

I would like to inform you about a case from this season which shows howimportant are: 1/ proper rules of the race,2/ proper communication between the organizer and the racer. The organizer of the North Cape - Tarifa race (7400 km) Andy Buchs decided to create a "not classified" category for me… chcete vědět víc?

Přiznání „legendy“

V sobotu 10. 11. 2018 pořádal cyklistický oddíl BAKAKO Nová Paka společný večer „Poslední šlapka“, na který mě jeho předseda Jirka Bajer pozval se slovy, že jsem pro mnoho z dětí vzorem. Večer jsem byl pak představen jako žijící legenda novopacké cyklistiky. Já za to děkuji a vážím si těchto slov,… chcete vědět víc?

Projekt RAAMstein

Projekt s krycím názvem "RAAMstein" žije. Držíme to v otáčkách, makáme na webu, zakládám spolek "Ultra Paka Racing Team z.s." Síly s námi spojila ultracyklistická legenda Jíra Hledík!  S Jírou jsme se poprvé viděli v roce 2007 na čtyřiadváce nedaleko Brna, potom jsme se potkali přesně po 10 letech… chcete vědět víc?

RAA 2018: ďábelská jízda po hranici ráje

Závod okolo Rakouska Race Around Austria patří mezi nejtěžší a také nejprestižnější ultramaratony na světě. Každoročně se na něm schází ti nejlepší ultramaratonci, aby se popasovali s tratí dlouhou 2200 km a překonali nepředstavitelných 30 000 výškových metrů. Letošní ročník závodu, který začíná i… chcete vědět víc?

Dolomitica Ultra 2018 - masakr dolomitskou pilou

„Nejtěžší horská časovka na světě“ nebo „nejkopcovitější závod pod sluncem“ a další podobná hesla posílali do světa organizátoři již pátého ročníku závodu Ultracycling Dolomitica, který byl zároveň italským mistrovstvím v ultracyklistice. Samé ultra, samé nej... Takové výzvě neodolala ani moje… chcete vědět víc?

« Předchozí 1 3 5 6 7 8 9 Následující »