Přiznání „legendy“

V sobotu 10. 11. 2018 pořádal cyklistický oddíl BAKAKO Nová Paka společný večer „Poslední šlapka“, na který mě jeho předseda Jirka Bajer pozval se slovy, že jsem pro mnoho z dětí vzorem. Večer jsem byl pak představen jako žijící legenda novopacké cyklistiky. Já za to děkuji a vážím si těchto slov,… chcete vědět víc?

Projekt RAAMstein

Projekt s krycím názvem "RAAMstein" žije. Držíme to v otáčkách, makáme na webu, zakládám spolek "Ultra Paka Racing Team z.s." Síly s námi spojila ultracyklistická legenda Jíra Hledík!  S Jírou jsme se poprvé viděli v roce 2007 na čtyřiadváce nedaleko Brna, potom jsme se potkali přesně po 10 letech… chcete vědět víc?

RAA 2018: ďábelská jízda po hranici ráje

Závod okolo Rakouska Race Around Austria patří mezi nejtěžší a také nejprestižnější ultramaratony na světě. Každoročně se na něm schází ti nejlepší ultramaratonci, aby se popasovali s tratí dlouhou 2200 km a překonali nepředstavitelných 30 000 výškových metrů. Letošní ročník závodu, který začíná i… chcete vědět víc?

Dolomitica Ultra 2018 - masakr dolomitskou pilou

„Nejtěžší horská časovka na světě“ nebo „nejkopcovitější závod pod sluncem“ a další podobná hesla posílali do světa organizátoři již pátého ročníku závodu Ultracycling Dolomitica, který byl zároveň italským mistrovstvím v ultracyklistice. Samé ultra, samé nej... Takové výzvě neodolala ani moje… chcete vědět víc?

« Předchozí 1 3 5 6 7 8 9 Následující »