Tak tohle byl biják!

Tak tohle byl biják!

Do třetice všeho dobrýho. Prvně bylo potřeba příběh vytvořit, což znamenalo po boku skvělých kluků a za podpory mnoha fanoušků přejet Ameriku od Pacifiku k Atlantiku (dokončit RAAM 2019). Nemohu opomenout ani producenty, rozuměj lidi a firmy, které nám k naplnění scénáře dali zelenou a poskytli patřičný rozpočet. Následovala kniha DREAAM, kde jsem tu americkou stórku poměrně detailně popsal, zejména pak i z té emoční stránky. Dalším neméně důležitým způsobem, jak lze příběh sdělit, je film. Ňůmen (Petr Novák / Beehouse.cz) přivezl tunu materiálu (včetně Tádových záběrů z dronu) a otesal ho v hodně povedený asi 48 minut trvající dílko. Premiéra filmu „Americkej DREAAM“ se zvrtla v nefalšovanej přednáškovej ultramaraton (celkem osm přednášek o Race Across America a dvě o Race Around Austria). Pětkrát plné kino žáků škol, třikrát vyprodané kino o víkendu, celkem asi 1900 lidí! Podobný fičák prý novopacký kino zažilo nejspíš někdy v dobách Angeliky, možná Kamaráda do deště. Veškerá má očekávání, co se návštěvnosti týče, byla překonána. Může za to fakt, že Ultra Paka Racing Team má naprosto skvělý fanoušky.

Překvapili jste mě po RAAM přivítáním na náměstí a teď vás ještě víc dorazilo do kina! Vaše neskutečná podpora je tím nejlepším palivem pro naše „ultrapakárny“. A co víc, ty příběhy píšete s námi a jste jejich součástí. O to zajímavější a hodnotnější jsou. Všichni, kdo jste tleskali vestoje, jste tleskali tak trochu i sobě. Bez vás by to byla sterilní telenovela natočená v kulisách studia. Jen díky vám může vzniknout pořádnej nezávislej biják, kterej má grády. Díky za to!

PS: Přispěli jste taky ze vstupného a dražbou čísel částkou přes 30 000 Kč sdružení Sportem proti barierám + vydražení dresu pomůže částkou 15 000 Kč svobodné matce s autistickým synem!  Krásná práce!

Biják bude pokračovat dál: 12. února 2020 – Biograf Český ráj Jičín, 1. března 2020 Praha, Lokal BlokChoceň (nejspíše úterý 3. 3.)!

Foto z Kina Nová Paka: Traga.cz