Oceanside, jen pár hodin před startem

Sedíme v beach housu ve městečku Oceanside na západním pobřeží spojených států a já se po několika dnech odsouvání konečně musím zakousnout do velkého sousta, které mám před sebou. Tím velkým soustem mám na mysli psaní reportů pro Dana, šéfredaktora časopisu lidé&HORY, a psát mám o… chcete vědět víc?

Aklimatizace v Borrego Springs

Máme za sebou aklimatizační trip a tréninové jízdy v Mohavské poušti, kam jsem vyrážel z naší oázy Borrego Springs. Překvapivě tam bylo vedro a taky hodně práce kolem věcí před RAAM - brácha s Jardou řešili mapy, připravovali doprovodná auta včetně osvětlení a ozvučení atd... No a já jsem měl v -52… chcete vědět víc?

Sen, který nám dali snít fanoušci

Jarda "Nóža" a Luky Jisl se pro nás stavují a po těžkém loučení s blízkými si to ve dvě ráno míříme směr Ruzyně. Takže sbohem Pako! Na Kumburském újezdě do tmy svítí výstražný trojúhelník, před kterým stál kamión. Do pravého úhlu k němu na vedleší silnici je další náklaďák. Sakra, nějaká bouračka,… chcete vědět víc?

Ultra Paka Racing Team

O tom, že mám skvělé fanoušky - ano i Tebe! - jsem psal v minulém příspěvku. Je potřeba taky zdůraznit, že mám skvělé lidi v týmu. Bez kvalitního mančaftu je člověk na ultramaratonech vyřízenej. A naše banda UPRT je NEJ. S kámošema v zádech se na RAAM těším. Bude to šílený a to se nám líbí.… chcete vědět víc?

Jste nejvíc!

Upřímně bych rád poděkoval všem, kdo jste nás podpořili – všem fanouškům, spřízněným duším, které ukrojily ze svého rozpočtu, abychom dostali šanci startovat na nejtěžším silničním ultramaratonu na světě – Race Across America. To množství firem, které se staly sponzory, desítky lidí, kteří přispěli… chcete vědět víc?

Pád na dno

Měl to být můj osvědčený tréninkový den (13. 4. 2019) před ultra sezónou – z Paky do Hradce na závod Nova Cup a pak zase zpět. Ranní kosu a vítr na cestě do Hradce jsem zvládl, ale hromadný bourák na pátém kilometru závodu už ne. Takže sanita, fakultka a domů s holkama autem. Místo pocitu z dobrého… chcete vědět víc?

Podpořit účast na RAAM můžete i vy!

Race Across America, nejnáročnější silniční ultramraton na světě, měří bezmála 5000 km. Limit na jeho dokončení je 12 dní, tedy 288 hodin. Je to extrémní a bohužel i dost drahá záležitost (náklady se blíží jednomu milionu korun). Rád bych se pokusil vybrat symbolickou částku 288 000 Kč formou… chcete vědět víc?

V péči Centra fyzioterapie KINISI

Jelikož můj ojetej diesel občas vykazuje známky opotřebení, na což má samozřejmě po několika letech amatérského „extrémnějšího“ sportovnání (! s minimální regenerací) nárok, rozhodl jsem se svěřit ho do „autorizovaného servisu“. S radostí jsem zjistil, že v Horních Počernicích v Kinisi centrum… chcete vědět víc?

TUFO & KMC - v sezóně 2019 bude co ojíždět... :-)

Galusky (pláště) a řetěz... To jsou dvě věci, které naši sílu přenášejí na zemský povrch. Dostávají pěknou čočku a jsou řádně namáhány. Proto je kvalita na jejich místě důležitá. A v případě RAAMu, kdy mě mají dostat z jednoho konce USA na druhý, se jedná o zásadní články úspěchu. Tímto děkuji… chcete vědět víc?

This is my Mallorca...!

Tak to vypadá, když se sejde poctivá zima s poctivým tréninkem :-)...  chcete vědět víc?