Předobjednávky - funkční triko, mikina a cyklo vesty! (do konce září)

Podpořte ultrapako nákupem a užijte si benefity špičkového funkčního oblečení ATEX, které prověřila celá řada českých olympioniků! Na předvánoční trh přinášíme oblíbené triko a hned dvě NOVINKY: sportovní mikinu a cyklistické vesty (v designu obou variant Ultra Paka Racing Team cyklistických dresů)… chcete vědět víc?

North Cape - Tarifa (7400 km): SPOLEČNÉ vítězství

Byla to nekonečná jízda, která bavila mě a další stovky, možná i tisíce lidí. Pětadvacet dní vyplněných napětím, euforií, zážitky, nezapomenutelnými setkáními, nádhernou přírodou, bolestí a radostí. 7400 kilometrů dlouhý závod North Cape Tarifa se navždy zapsal do paměti. I když přišly mnohé kruté… chcete vědět víc?

Vyjádření k přesunu do „neklasifikované kategorie“ po dokončení North Cape - Tarifa

Tři dny po mém dojezdu do cíle závodu North Cape – Tarifa, kdy druhý v pořadí se teprve blížil do cíle, se rozhodl organizátor závodu Andy Buchs vypsat novou kategorii „neklasifikovaná“, v níž jezdcům zůstane jejich čas a kompletní záznam trasy, ale nebudou zařazeni do celkového pořadí v závodě. Do… chcete vědět víc?

Předstartovní info North Cape Tarifa a sbírka pro Lilli, Jindru a SPB!

Mám dva dny do odletu, pomalu končí hektický čas, během kterého jsem si připadal jako na potítku u maturity. Hledal jsem správné odpovědi na otázky „Co si s sebou vzít?“ „Jaké z nachystaných věcí vyřadit?“ „Kde ušetřit váhu a místo?“ „Jak dobíjet veškerou elektroniku?“ „Jak to všechno poskládat na… chcete vědět víc?

Podpořte #ultrapako na 7400 km dlouhém závodě a získejte pamětní samolepku!

O půlnoci z 19. na 20. 6. 2022 se postavím jako první Čech na 7400 km dlouhý závod z norského Nordkappu do přístavu Tarifa na Gibraltaru. Pokud byste měli zájem mě podpořit v závodě napříč Evropou vedoucím přes 15 zemí včetně ČR, potom máte hned tři možnosti: 1/ Sledujte můj INSAGRAM a FACEBOOK =… chcete vědět víc?

Bleskových 400 Ultra

Druhý ročník závodu horských kol a gravelů na poctivých 400 kilometrů překvapil početnou startovní listinou (včetně dlouhého seznamu náhradníků) a také novým přírůstkem v podobě mladšího bráchy – závodu na 200 km. Co zůstalo nezměněno, bylo strategické umístění prostoru startu a cíle v kempu v… chcete vědět víc?

NorthCape – Tarifa Bike Race 2022, první česká účast v nejdelším závodě v Evropě (7400 km)

Trochu zamotaná cesta… Po úspěších na nejtěžších ultramaratonech v Evropě a 5000 km dlouhém Race Across America se přede mnou otevřela možnost napsat zcela novou kapitolu v historii českého vytrvalostního sportu. Jako první Čech jsem se nominoval mezi patnáct účastníků nejdelšího cyklistického… chcete vědět víc?

Nejhezčí vítězství v sezóně 2021?

Tak určitě… nebylo na kole :-) Společně se Sárinkou jsme vybojovali prvního fleka v závodě Craft Family Run, který se odehrál v rámci sportovního festivalu. Štafetu mi v konkurenci kluků a starších dětí předávala na neskutečným 3. fleku. Tím položila základ pro náš úspěch. Moje špatná technika běhu… chcete vědět víc?

Krutě nabitá sezóna 2021 - odrazový můstek pro tu další!

Letos mám za sebou dost možná nejúspěšnější sezónu za celou dobu mého amatérského závodění na kole, kterému se věnuju už devatenáct let. Jsem za to rád, protože v té jubilejní dvacáté mě čeká nejtěžší cyklistický etapový závod na světě Red Bull Trans Siberian Extreme, kde se pokusím prorazit první… chcete vědět víc?

17. ročník Turné pěti hospod byl za odměnu

Byl to nabitý víkend, kdy se jely hned dvě nejdůležitější klasiky cyklistické sezóny. V sobotu 2. října Turné pěti hospod a v neděli 3. října Paris – Roubaix. Dva monumenty. Kdo zvolil TPH, smál se do slunce. Kdo závodil na francouzských kostkách, skřípalo mu mezi zuby bláto a požírala ho vlhká… chcete vědět víc?