Letos pomáháme Dorotce, Kačce a Domečku plnému koleček. Díky všem podporovatelům!

Letos pomáháme Dorotce, Kačce a Domečku plnému koleček. Díky všem podporovatelům!

V sezóně 2024 bych vás rád poprosil o podporu lidí, kteří si zaslouží podat pomocnou ruku a také dodat motivaci k jejich často nelehkému zápasu s osudem.

DOROTKA z Nové Paky se narodila se vzácnou, těžkou a neléčitelnou formou epilepsie - tzv. syndromem Dravetové, který se projevuje nejen častými, velkými a mnohdy prodlouženými záchvaty, ale také mentální retardací, celkovým opožděným vývojem, poruchou chůze, pozornosti a mnoho dalšího. Potřebuje celodenní péči, neustálou léčbu a terapie. Rodiče pro Dorotku dělají maximum a k tomu ještě pomáhají ostatním rodinám, v nichž se starají o někoho s podobnou diagnózou. Viz jejich velmi povedený a sledovaný účet na instagramu a také facebooku.

KATKA z Nové Paky, manželka a maminka Karličky, se dozvěděla před třemi lety, že má nádor na mozku. I přes špatné prognózy nic nevzdala a rozhodla se bojovat o zdánlivě nemožné. Na její odvážné a obdivuhodné cestě se jí dařilo. V březnu 2024 bohužel nemoc udeřila znovu. Kačku museli operovat. Ze své statečnosti neztratila ani kousek, ale proti sílící zákeřné nemoci již nebylo obrany. Sbírka měla původně hradit náklady na Katčinu léčbu a být také její motivací v přetěžkém boji. Věřím, že po velmi smutné změně situace budte souhlasit, když podíl ze sbírky dostane malá Karlička, která přišla o nejcennějšího člověka ve svém životě. 

Spolek DOMEČEK PLNÝ KOLEČEK poskytující cennou pomoc lidem s postižením či ve vysokém věku podporujeme už mnoho let. Za svoji vytrvalou a kvalitní činnost si to zasluhuje čím dál více!  

Každému, kdo přispěje na transparentní účet, velmi děkuju (100% vaší částky půjde potřebným, každý z nich na konci sezóny dostane 33,33 %). Pomůžete nejen jim, ale i mně, jelikož těm sportovním úletům dodáte alespoň nějaký smysl a budou se mi dělat o to lehčeji a s větší radostí ;-).

Zde odkaz na transparentní účet: 2102005215 / 2010 

Děkujeme!

Dorotka s rodiči a sestrou, Katka s rodinou, Domeček plný koleček s jejich klienty a #ultrapako