Dres ATEX ULTRA PAKA RACING 2023 - píšete si o něj, tak ho máte mít!!! Předobjednávky do 29. 9. 2023

Dres ATEX ULTRA PAKA RACING 2023 - píšete si o něj, tak ho máte mít!!! Předobjednávky do 29. 9. 2023

Na základě několika přání je tu další předobjednávka a šance objednat si TOP dres od ATEXU designed by #ultrapako :-). Kombinace antracitové a šedomodré barvy působí decentně, ale má i díky designu pořádný grády! Jedná se o topovou závodní řadu dresů ATEX "Profi Plus", s níž je spokojen každý, kdo ji okusí. (! V případě váhání nad velikostí trikotu volte spíše větší - dres je opravdu závodní = maximálně přiléhavý na tělo). Jak předobjednat? Do 29. 9. 2023 pošlete mail na d.polman@seznam.cz, kde uvedete:

1/ střih - pánský / dámský

2/ velikost 

3/ počet ks

(Kalhoty jsou v základní verzi bez šlí - možné vyrobit i se šlemi za příplatek 250 Kč.)

Díky!

DRES ATEX ULTRA PAKA RACING 2023 - ceny:


- trikot:  1790 Kč / kalhoty BEZ ŠLÍ: 1790 Kč
- komplet (trikot + kalhoty): 3490 Kč
(Příplatek za kalhoty se šlemi 250 Kč)

INFO O MATERIÁLECH atd.:

TRIKOT PROFI PLUS -  Spojovacími prvky této řady jsou nové lehké vysoce funkční materiály, nové technologické prvky a velmi přiléhavé střihy, zejména u dresů, které tak vyhovují značným nárokům na aerodynamiku ve specifické cyklistické pozici. Dres je vyroben z materiálu Rudy, v kombinaci s materiálem Fitex na bočních dílech a rukávech pro zvýšení komfortu a přizpůsobení tvaru těla. Dres má na předním díle dlouhý celopropínací zip se stop jezdcem, velmi nízký stoják u krku, raglánové rukávy s clean-cut zakončením bez dalšího zapravení ve spodním okraji, na zadním díle je trojdílná kapsa, spodní okraj dresu je zakončený 4 cm širokou jemnou protiskluzovou gumou. Nechybí ani několik reflexních prvků. Vyrobeno v ČR. (!!! Střih je závodní = velmi přiléhavý - pokud váháte nad velikostí, volte tu větší.)

KALHOTY PROFI PLUS - cyklokalhoty mají přiléhavý profi plus střih a jsou vyrobeny v kombinaci materiálů Espan a revolučního rychleschnoucího materiálu Skytech. Nohavice jsou zakončené jemnou protiskluzovou gumou. Na zadní části nohavic jsou umístěny reflexní prvky. Základem nejvyšího komfortu při jízdě na kole je velmi kvalitní závodní vystýlka Elite. Vyrobeno v ČR. (!!! V základní verzi jsou kalhoty bez šlí, za model se šlemi je 250 Kč příplatek) 

PŘEDOBJEDNÁVEJTE DO 29. 9. 2023 na mailu d.polman@seznam.cz, kde uvedete:

1/ střih - pánský / dámský

2/ velikost 

3/ počet ks

Díky!

...a ještě ORIENTAČNÍ TABULKA VELIKOSTÍ:

Dres v akci na závodech (s přidanými logy partnerů, které na tom vašem nebudou :-) )