L'Étape Czech Republic byla zase nezapomenutelná jízda!

L'Étape Czech Republic byla zase nezapomenutelná jízda!

Nezapomenutelná byla nejen díky skvělé organizaci, trati a špičkovým výkonům fans ve vesničkách na trase (na jiných závodech v ČR nezažijete ani zlomek této opojné atmosféry). Tahle akce mi dala možnost se osobně setkat s lidmi, které obdivuju pro to, co dokázali a co pro cyklistiku pořád dělají. Nezapomenu na rozhovor s Tomášem Jílkem, stejně tak na pokec s Jančí Svoradou, Tomášem Bábkem, Karlem Vackem, Danielem Turkem, Jakubem Otrubou, Tomášem Kalojírosem a dalšími aktivními závoďáky a legendami.

V neposlední řadě k L'Étape patří i setkávání s kámošema a fanouškama – ať už v balíku s větrem ve vlasech, nebo v cíli s vychlazenou plzínkou v ruce. Je to prostě víc než jen závod! Součástí této mimořádné akce konané na Strahově jsem byl již podruhé a určitě ne naposledy! (Je totiž lehce návyková...).

Více o L'Étape Czech Republic najdete na webu Letapeczech.cz.

#ultrapako

PS: I výsledkově to na hlavní 142 km trase nabité našláplou konkurencí nebylo marný - 25. celk./ 5. v kat. (1,5 sekundy od bedny - spurtér holt ze mě už asi nebude :-)… Výsledky zde: https://sportsoft.cz/OfficialResults/2023/20230610_letape_142_abs.pdf

A ještě pár fotek od mé manželky, která si L'Étape Czech Republic coby divačka taky náramně užila: